Gevels

Organische en atmosferische vervuiling komen veel voor op gevels, beplating en kozijnen. Verschillende organismen vinden hier een geschikte leefomgeving en tasten zo de verf en het hout van uw woning of bedrijfspand aan.
De uitstoot van het verkeer laat een lelijke grauwe waas achter op de stenen en beplating. Gelukkig is deze vervuiling goed te verwijderen met de juiste materialen en reinigingsmiddelen.
smerig
smerig2
CSN is gespecialiseerd in gevelreiniging en de reiniging van houten beplating en kozijnen. Deze reiniging wordt uitgevoerd met een speciale hoge druk unit met osmosewater. Eerst wordt het grove vuil verwijdert met water daarna wordt met een speciaal reinigingsmiddel de vervuiling ingespoten.
Tot slot worden de kozijnen en beplating schoon gemaakt met een zachtharige borstel. Door het gebruik van osmose water op de ramen en kozijnen worden deze streeploos shcoon. Omdat wij gebruik maken van een telescoopsteel is het gebruik van een ladder beperkt nodig.
Heeft u interesse in het reinigen van uw gevel of beplating en kozijnen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Als extra service bij een gevel- en/of beplatingreiniging is het eenmalig reinigen van uw beglazing.
foto3
foto4